logo

Wij zijn op zoek naar een monteur met APK papieren.
Lijkt het je leuk om ons team te versterken, bel dan naar 023 5378 345

Beste bezoekers,
Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat op de eerste plaats. Buiten de maatregelen die onze medewerkers naleven hebben we ook uw medewerking nodig.

Wij verzoeken u daarom:
- Indien u hoest of verkouden bent, vragen wij u de werkplaats niet te betreden.
  U kunt ons in dat geval telefonisch (023 5378 345) benaderen, om een vraag te stellen, een afspraak te maken of deze te verzetten.
- In overige gevallen bent u uiteraard welkom in onze werkplaats en geldt een afstand tussen u en onze medewerkers van 1,5 meter.

Wij vertrouwen op uw medewerking in deze en hopen uiteraard dat deze maatregelen van korte duur zijn.
Garage Jak B.V.

Waarom APK in Santpoort?

Om de veiligheid op de weg te bevorderen heeft de Nederlandse regering in 1985 de Algemene Periodieke Keuring, afgekort APK, in het leven geroepen.

Een motorvoertuig moet voor de APK aan de minimale veiligheidseisen voldoen. Dit is echter slechts een momentopname. Voor uw APK keuring bent u bij Garage Jak in Santpoort aan het juiste adres. U kunt altijd een afspraak maken via ons contactformulier of via de telefoon.

Wilt uw elk jaar automatisch een herinnering per e-mail, wanneer uw apk bijna afloopt. Vul dan hieronder uw kenteken in en laat vervolgens uw email adres op de volgende pagina achter.

Controleer wanneer uw auto zijn APK nodig heeft:

Maandag t/m vrijdag
08:00u tot 17:30u


2020 | garagejak.nl | Privacyverklaring | beheer